Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Components and Libraries for Debugging Development, discussions, problems and suggestions.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Trouble with lz_DebuggerFp 5 years 1 month ago #13043

  • Fernando
  • Fernando's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Posts: 66
  • Thank you received: 0
Hi,

I am having trouble trying to put FpDebugger to work. Typhon 32 on Windows 10. I installed the lz_debuggerfp and rebuilt the IDE; lz_DebuggerFpDServer and lz_DebuggerFpgdbmi are also installed. Selected FpDebug internal Dwarf-debugger (beta); as it is internal, I assume no .exe is needed (could not find any apparent .exe either). When trying to debug a project, if I launch the debug session with gdb.exe selected I get an acces violation and the program does not start. If I leave the debugger path blank, the program starts but does not stop at breakpoints, and in case of error I get also an access violation. Perhaps I am making some silly mistake, but cannot find what is going on. Help will be appreciated.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Trouble with lz_DebuggerFp 5 years 1 month ago #13044

  • Sternas Stefanos
  • Sternas Stefanos's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Ex Pilot, M.Sc, Ph.D
  • Posts: 4502
  • Thank you received: 1096
Sir your CT ver ?
PilotLogic Architect and Core Programmer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Trouble with lz_DebuggerFp 5 years 1 month ago #13047

  • Fernando
  • Fernando's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Posts: 66
  • Thank you received: 0
Latest 6.7 released 15 January 2019

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Fernando.
  • Page:
  • 1