Forum
× Components and Libraries for Debugging Development, discussions, problems and suggestions.

Question Trouble with lz_DebuggerFp

  • Fernando
  • Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
7 months 3 days ago #13043 by Fernando
Trouble with lz_DebuggerFp was created by Fernando
Hi,

I am having trouble trying to put FpDebugger to work. Typhon 32 on Windows 10. I installed the lz_debuggerfp and rebuilt the IDE; lz_DebuggerFpDServer and lz_DebuggerFpgdbmi are also installed. Selected FpDebug internal Dwarf-debugger (beta); as it is internal, I assume no .exe is needed (could not find any apparent .exe either). When trying to debug a project, if I launch the debug session with gdb.exe selected I get an acces violation and the program does not start. If I leave the debugger path blank, the program starts but does not stop at breakpoints, and in case of error I get also an access violation. Perhaps I am making some silly mistake, but cannot find what is going on. Help will be appreciated.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Sternas Stefanos
  • Sternas Stefanos's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Ex Pilot, M.Sc, Ph.D
More
7 months 3 days ago #13044 by Sternas Stefanos
Replied by Sternas Stefanos on topic Trouble with lz_DebuggerFp
Sir your CT ver ?

PilotLogic Architect and Core Programmer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Fernando
  • Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
7 months 3 days ago - 7 months 3 days ago #13047 by Fernando
Replied by Fernando on topic Trouble with lz_DebuggerFp
Latest 6.7 released 15 January 2019
Last edit: 7 months 3 days ago by Fernando.

Please Log in or Create an account to join the conversation.