× Lab CT Version, news, test results, new features request and suggestions

Question CT LAB ver 7.30

  • Sternas Stefanos
  • Sternas Stefanos's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Ex Pilot, M.Sc, Ph.D
More
1 month 3 weeks ago - 1 month 3 weeks ago #15437 by Sternas Stefanos
Replied by Sternas Stefanos on topic CT LAB ver 7.30
Thanks Sir
we don't have other reports for that.
We daily use/build CT on the latest Win10 (Version 10.0.19042.685) with the latests updates.

PilotLogic Architect and Core Programmer
Last edit: 1 month 3 weeks ago by Sternas Stefanos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago - 1 month 3 weeks ago #15444 by skrzat
Replied by skrzat on topic CT LAB ver 7.30
Another application and Defender detects potential unwated application: Program:Win32/Beareuws.A!ml
Common part of these applications is using of fphttpclient and few http requests.
But some of them are "clean" although there are HTTP requests in it
Last edit: 1 month 3 weeks ago by skrzat.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Sternas Stefanos
  • Sternas Stefanos's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Ex Pilot, M.Sc, Ph.D
More
1 month 3 weeks ago #15445 by Sternas Stefanos
Replied by Sternas Stefanos on topic CT LAB ver 7.30
Any project, with the problem for LAB testing ?

PilotLogic Architect and Core Programmer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 2 weeks ago - 1 month 2 weeks ago #15452 by skrzat
Replied by skrzat on topic CT LAB ver 7.30
There are some confidential things :) I'll try to make simple project with such a problem.
BTW there is error in adding TUpDown component to form. Component is visible on form, but not in components list. During starting project there is exception EClassNotFound.
Last edit: 1 month 2 weeks ago by skrzat.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 2 weeks ago #15461 by Matis A.
Replied by Matis A. on topic CT LAB ver 7.30
We release Final CodeTyphon Version 7.30
have fun...

PilotLogic Core Programmer
The following user(s) said Thank You: Idelberger

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #15466 by fredvs
Replied by fredvs on topic CT LAB ver 7.30
Hello.

Congratulation for v 7.30.
It install without problems Typhon 32 and 64 on Debian 10.1 64 bit multi-arch. (I was not able to do this with v 7.20).

The only thing that I have to do is to delete old .typhon32 and .typhon64 ini files, (upgraded crash).

Many thanks.

Fre;D


 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #15467 by Matis A.
Replied by Matis A. on topic CT LAB ver 7.30
Thanks for your report Sir
Have fun.

PilotLogic Core Programmer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #15468 by Jan Roza
Replied by Jan Roza on topic CT LAB ver 7.30
Upgraded on Windows 10 and then restored the previous settings. Typhon32 started OK and had no problems but Typhon64 would not start anymore.
I then deleted and rebuild the IDE's again without restoring the previous settings and both IDE's did start again.
So I redid my settings manually in the IDE and have no problems anymore.
Great job guys!

Operating Systems Windows 10 (64-bit) and virtual Linux Mint (64-bit)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago - 1 month 1 week ago #15469 by Matis A.
Replied by Matis A. on topic CT LAB ver 7.30
Thanks for your report Sir
Settings is a problem, we want to make an backup/restore tools for that,
but no time  and programmers left to our LAB.
Covid-19 change all our LAB tasks...

I hope, "Programming Net Grid", an experimental CodeTyphon Technology to finish soon.
With this ability any programmer can connect, join and work to the same project, library etc
at real time with a group of programmers.

PilotLogic Core Programmer
Last edit: 1 month 1 week ago by Matis A..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #15470 by Idelberger
Replied by Idelberger on topic CT LAB ver 7.30
Hello, I'm using Mac OS Catalina and want to update to stable 7.30 from the former unstable.

Everytime when in downloading Codetyphon breaks up with "Hostname resolution for "www.pilotlogic.com" failed." 

Could you please check, why? I'm using the last unstable 7.30 version. On my Windows laptop it worked yesterday morning.

Thank you!

BR
Jens Idelberger

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago - 1 month 1 week ago #15471 by Matis A.
Replied by Matis A. on topic CT LAB ver 7.30
I don't know Sir,
we don't have filters to our servers
Please try again later, high load to our servers ?

PilotLogic Core Programmer
Last edit: 1 month 1 week ago by Matis A..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #15472 by I.
Replied by I. on topic CT LAB ver 7.30
Hi!
I'm using typhon64 on win 7 (64). And i can't install lz_paradox. Message: can't find paradox.pp. In 32 it's ok. Please fix it if it's possible.
Thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • George Christodoulou
  • George Christodoulou's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
1 month 1 week ago #15474 by George Christodoulou
Replied by George Christodoulou on topic CT LAB ver 7.30
Hello.
I installed version 7.30  with no problems
Then I installed Asphyre PXL package on 32 and   64  IDE.
After installation and rebuid  both IDE are not working.
Nothing appears on screen .
OS Windows 10 - 64

Δεν θα πέθαινα ποτέ για τα πιστεύω μου, γιατί μπορεί να είναι λάθος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #15475 by Matis A.
Replied by Matis A. on topic CT LAB ver 7.30
pl_Asphyre PXL it's runtime only Sir
you don't need to install at Typhon-IDE,
just add this pkg to your project

PilotLogic Core Programmer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • George Christodoulou
  • George Christodoulou's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
1 month 1 week ago #15478 by George Christodoulou
Replied by George Christodoulou on topic CT LAB ver 7.30
 
Ok  got it. Thank you.

Δεν θα πέθαινα ποτέ για τα πιστεύω μου, γιατί μπορεί να είναι λάθος.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #15479 by skrzat
Replied by skrzat on topic CT LAB ver 7.30

Sternas Stefanos" post=15445Any project, with the problem for LAB testing ?

I installed stable 7.3 version and problem with detecting malicious code by Microsoft Defender still exists.
I made new project (win32) with only one button added to form and compiled exe file (without debugging symbols). 3 engines detected malicious code (one of them is Microsoft). 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago - 1 month 1 week ago #15480 by Matis A.
Replied by Matis A. on topic CT LAB ver 7.30
My suggestion is to do a full virus-scan to your PC.

For your info, we build every day on Win10 (latest version) 500 projects without problem.
It's NO logical virus alert, to an application you build from source.
 

PilotLogic Core Programmer
Last edit: 1 month 1 week ago by Matis A..
The following user(s) said Thank You: siegfried kubenka

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #15486 by siegfried kubenka
Replied by siegfried kubenka on topic CT LAB ver 7.30
win10, 64B,20H2
Sir, with me no mistakes in the installation.
Very good work !! !!
Mfg

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #15487 by Matis A.
Replied by Matis A. on topic CT LAB ver 7.30
Thanks Sir
have fun.

PilotLogic Core Programmer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 5 days ago - 1 month 5 days ago #15512 by Danycop
Replied by Danycop on topic CT LAB ver 7.30
I have solved changing line 26 in instal.bat file so:
%SystemRoot%\System32\NET SESSION >nul 2>&1

the same in setup.bat line 25

regards
Dan.

this for #15164 question....
p.s. my OS is WIN7 and for security reason, path not include C:\Windows\System32
Last edit: 1 month 5 days ago by Danycop.

Please Log in or Create an account to join the conversation.